Недорогі матраци

Недорогі матраци

Завдяки тому, що індустрія виробництва матраців сьогодні розвинена дуже добре, виробники пропонують своїм покупцям товари різної цінової категорії. Майже в кожному магазині можна купити недорогий матрац, який буде також відповідати всім необхідним вимогами, як і більш дорога модель. Проте при виборі матраца з економ-сегменту варто звертати увагу на деякі особливості.

Тип матраца

Все різноманіття моделей представлених виробниками можна розділити на великі групи:

  • пружинні матраци;
  • безпружинні.

І ті й інші можуть бути як дорогими, так і дешевшими, проте в загальній масі можна сказати, що саме безпружинні матраци мають нижчу вартість. Таким чином, якщо стоїть мета купити економ матрац, то краще віддати перевагу безпружинної моделі.

Матеріал наповнювача

І пружинний та безпружинний матрац має всередині певний вид наповнювача, який відповідає за жорсткість та анатомічні властивості. Модель може бути наповнена матеріалами двох типів:

  • натуральний;
  • штучний.

Натуральні наповнювачі об'єктивно завжди дорожчі за штучні, але це не означає, що серед економ матраців не можна знайти хороші. Чи не натуральні наповнювачі сьогодні іноді навіть перевершують за своїми якостями натуральні, але тут потрібно бути уважним і вивчити сертифікати продукції, щоб не купити неякісну річ.

Ступінь жорсткості

І серед преміум сегмента та серед більш дешевих матраців є поділ моделей за рівнем жорсткості. Вони можуть бути:

  • м'які;
  • середньої твердості;
  • жорсткі.

Дуже жорсткі матраци підходять не кожному і випускаються лише на безпружинній основі. Середній рівень жорсткості підходить практично всім дорослим людям. Якщо користувач у віці, то йому краще придбати матрац вище та м'якше, а такі легко знайти серед пружинних моделей.

Резюмуючи можна відзначити, що купити в Києві матрац з економ сегменту не складно, необхідно тільки правильно підібрати ступінь жорсткості та наповнювач. Найкраще пошукати в магазинах вигідні пропозиції, наприклад спеціальні акції, або вітринний зразок, так буде вищою ймовірність придбати максимально якісний виріб за мінімально можливою вартістю. Тим не менш, матрац купується не так часто і відповідає за здоров'я відпочиваючого, тому на ньому краще постаратися не економити.

Попередня стаття Наступна стаття