М'які ліжка

М'які ліжка

М'яке та зручне ліжко – це не тільки гарантія комфортного та повноцінного сну, але й відсутності проблем з опорно-руховим апаратом та хронічною втомою. Вибираючи ліжко, потрібно обов'язково врахувати безліч різних нюансів. Правильний підхід до цього питання зможе забезпечити хорошу якість та довговічність вашого спального місця. Купити ліжко в Києві ви зможете на сайті нашого інтернет магазину.

Одним з найважливіших аспектів при виборі ліжка є його розміри. Перед покупкою спального місця потрібно обов'язково врахувати площу кімнати, в якій вона стоятиме, щоб ліжко добре вписалося і не займало багато вільного місця. Також важливо врахувати і зростання людини, яка спатиме на цьому ліжку, тому що для комфортного та повноцінного сну місця на ліжку має бути достатньо. Найчастіше покупці вибирають двоспальні ліжка, оскільки вони є просторими та зручними для двох або більше людей, що особливо актуально для сімейних пар із дітьми. Більшість ліжок виконано в класичній прямокутній формі, що спрощує підбір матраца та постільних речей. Однак є й особливі дизайнерські моделі, виконані у формі кола, півкола чи овалу.

Елементи ліжок та їх механізми

Стандартні ліжка складаються з каркаса, рами, на якій розташовується матрац, та узголів'я. Голова може бути тільки з одного боку, а може і відразу з двох або взагалі бути відсутнім. Правильний вибір рами ліжка також важливий. Найбільш популярними вважаються ліжка, рама яких має ламелі, що забезпечують додаткову жорсткість та підсилюють ортопедичний ефект матраца.

Також багато сучасних м'яких ліжок оснащені підйомним механізмом і спеціальною нішою для зберігання постільних речей, ковдр, подушок або будь-якого іншого текстилю. Існує три основні види підйомних механізмів, що використовуються в конструкціях м'яких ліжок:

  • Ручний. Такий механізм вважається найбільш простим і доступним, але для того, щоб відкривати ніші з таким механізмом, доведеться докласти певних зусиль для її підйому та закріплення за допомогою спеціальних петель;
  • Напівавтомат. Такі механізми дуже зручні та практичні у своєму використанні, оскільки підйом ліжка при ньому проводиться під силою стиснення пружин;
  • Газліфт. З цим механізмом ліжко піднімається повністю автоматично і для цього не потрібно прикладати жодних зусиль.

Де можна придбати м'яке ліжко?

Недорого придбати м'яке ліжко відмінної якості ви зможете на сайті нашого інтернет-магазину. Ми пропонуємо своїм покупцям широкий асортимент різних ліжок від відомих виробників, які гарантують відмінну якість та довговічність своєї продукції. Тільки у нас ви знайдете найдоступніші ціни та найвищу якість м'яких ліжок для сну та відпочинку.

Попередня стаття Наступна стаття